Ima 62 godine i UBIJA kako izgleda (FOTO)

Kristi
printscreen/instagram.com/christiebrinkley/

Postoji tih nekoliko žena koje su zagazile u šestu i sedmu deceniju, a koje izgledaju apsolutno fantastično. Kristi Brinkli je deifinitivno jedna od njih.

 

Nekadašnja manekenka ušla je u sedmu deceniju, a svojim izgledom je zasenila dvaput mlađe lepotice. Naime, svi su se okupili na promociji knjige Tomija Hilfigera, a među najpoznatijima su bile Kristi, Gigi Hadid, Serena Vilijams, Karolina Kurkova…

Zajednička fotografija navedenih lepotica objavljena je na Kristinom profilu na INstagramu, a komentari su da najstarija među njima izgleda najbolje.

Više puta smo pisali o neverovatnom izgledu nekadašnje manekenke, ali svaki put kada je vidimo, zaista ne možemo, a da ne primetimo da sjajno izgleda.

Njena tajna je kako kaže u tome što je već godinama vegan.

Jutro joj počinje uz šoljicu kapućina, kozjim jogurtom s organskim kupinama, borovnicama, malinama, papajom, čia semenkama, sirovim zobenim pahuljicama i orasima.

Ruča salatu s pasuljem, a popodne pije sok od kelja, limete, avokada i narandže. Za večeru jede rižu s prženom paprikom i komoračem i slatkim krompirom.loading...