Prelepa britanska glumica Ema Votson, koja je svetsku slavu stekla u filmovima o malom čarobnjaku Hari Poteru, otkrila je zbog čega se, retko kad, slika sa svojim obožavaocima. Naravno, decu "nikada ne odbija", a za malo starije, ima odličan razlog.

 

Mlada glumica se, definitivno, razlikuje od većine svojih kolegnica. Prelepa britanska glumica Ema Votson, koja je svetsku slavu stekla u filmovima o malom čarobnjaku Hari Poteru, otkrila je zbog čega se, retko kad, slika sa svojim obožavaocima. Naravno, decu “nikada ne odbija”, a za malo starije, ima odličan razlog.

@oursharedshelf's Nov & Dec book is #Mom&Me&Mom by Maya Angelou

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Naime, kako ćemo uskoro Emu gledati u jednom od najiščekivanijih filmova godine “Lepotica i zver”, poslednjih dana svi mediji pišu o prelepoj glumici, koja (inače) tumači glavnu ulogu u popularnom filmu.

@beautyandthebeast ?

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Tako je lepotica Votson u jednom intervjuu otkrila i zbog čega se ne fotografiše sa obožavaocima.

Odgovaraću na svako pitanje koje imate za mene, ali ne mogu da se fotografišem. Moram pažljivo da biram trenutke za komunikaciju sa obožavaocima. Tako ću napraviti razliku između onih koji žele samo da se pohvale kako su se slikali sa mnom i onih kojima ću, upravo ja, ulepšati dan. Ipak, deci baš nikada ne kažem “ne” – objasnila je Ema, koja ima veoma dobar razlog za “odbijanje”.

Ona je takođe otkrila kako ne voli da priča o svom privatnom životu, ali ne zato što misli da je zvezda, već ne želi da komplikuje svoj život.

Zanimljivo je i kako je Ema nedavno, blago rečeno, iznervirala deo svojih obožavaoca, kada se na naslovnoj strani časopisa “Vanity Fair” pojavila u toplesu. Fanovi su je napali “jer stalno ističe kako je feministkinja, ali da joj očigledno nije dovoljno da ima odeću na sebi i tako bude uspešna, uz to i uzor mladim ženama”.