IMA SE, MOŽE SE: Nećete verovati kada saznate šta Viktorija Bekam UVEK NOSI u džepu (FOTO)

Dizajnerka Viktorija Bekam na svakom komedu odeće uvek ima džepove, u kojima nosi kristale, za koje kaže da joj daju pozitivnu energiju i inspiraciju.. Međutim, pojedini kažu da ih nosi zbog problema sa mužem Dejvidom Bekamom.

Dejvid i Viktorija Bekam
Beta

Moj prvi kristal bio je crni opsidijan i još ga nosim sa sobom – ispričala je Viktorija Bekam (44) u intervjuu za magazin Elle.

Modna dizajnerka, kaže, voli da bude okružena pozitivnom energijom, jer je često pod stresom. Uvek nosi odeću s džepovima, te ima malu kolekciju kamenčića, piše 24sata.hr.

19 years!!! X I love u so much x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Zbog velike ljubavi prema kristalima, Viktorija ih je uključila u novu kolekciju. Tako njene najnovije kreacije sadrže kristale na ramenima, a pantalone imaju tajne unutrašnje džepove kako bi ih kupci nosili.

To je lep način da ih uvek nosiš uz sebe – istakla je dizajnerka.

Viktorija kaže da godinama čita o kristalima kako bi razumela njihovu moć, a neke knjige su joj preporučili prijatelji da bi je usmerili na “pravu stvar”.

Sada sam htela da podelim znanje sa svojim kupcima – rekla je i dodala da ona dizajnira za snažne, uspešne žene.

– Moja kolekcija s kristalima će im pomoći da se osećaju samopouzdano i sigurno – objasnila je ona.

Dejvid i Viktorija Bekam
Beta

Viktorija trenutno najviše koristi beli Hovlit kristal koji je, kako kaže, oslobađa od stresa, smiruje um, te joj opušta celo telo.

Kako pišu britanski mediji, Bekamovoj su sada jako potrebni kristali jer, navodno, ima ljubavnih problema s mužem, bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom (43). Magazin “In tač Vikli” tvrdi kako supružnici žive odvojeno, a da je Viktorija jako mrzovoljna zbog stresa.

Dodaje se kako dizajnerka pokušava da opovrgne glasine, objavljujući slike savršenog porodičnog života, dok je stvarnost veoma drugačija.