IMA SE, MOŽE SE: Zavirite u milionske garderobere domaće estrade (FOTO)

Već je opšte poznato da naše pevačice i te kako vole brendiranu garderobu. Ispunjeni skupocenom odećom, obućom i aksesoarima, najboljim brendovima i markama, njihovi garderoberi odišu ličnim stilom.

printscreen

Pevačica Jelena Karleuša domaća je „ikona“ stila, što skoro svakodnevno dokazuje svojim autfitima u kojima rado pozira. U svojoj vili na Dedinju ona poseduje garderober vredan više stotina hiljada evra.

Brendovi koji „krase“ njen skupoceni garderober su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry..

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina evra, a neke idu i do pomenutih 8.500 evra. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 evra.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za negu tela…

Sledeća na listi je svakako pevačica Seka Aleksić.Poznato je u javnosti da je veliki ljubitelj markiranih stvari, ali sada je situacija drugačija.

„Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Ovo sve što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi“, izjavila je Seka.

Iako je ormar Seke Aleksić ispunjen brendiranim cipelama sa vrtoglavom štiklom, ona otkriva da sve češće uživa da nosi patike.

I poslednja na listi favorita ali ništa manje značajna legendarna Dara Bubamara. Istina je zapravo kad je Dara u pitanju, ta da ona nikada nije pokazala svoj garderober. Razlog tome je nepoznat ali s obzirom na to da „Puno košta“ Dara verovatno i nema garderober već sve svoje stvari drži u sefu – na sigurnom.

Pevačica Dijana Janković kada je u Srbiji živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara. Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

View this post on Instagram

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Dijana u svojoj kolekciji ima „Hermes Birkin torbu“ u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu.

Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pevačica je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne „roleks“ satove, a koštaju 2.000 evra.

Svetlana Ceca Ražnatović takođe je jedna od bogatijih pevačica na domaćoj estradi, ali i neko ko voli da ponese skupocene brendirane komade. Iako nikada zvanično nije pokazala svoj omiljeni kutak u kući, po komadima u kojima se pojavljuje na javnim događajima, može se zaključiti da Svetlana poseduje garderober vredan više stotina hiljada evra.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)