IMA SE, MOŽE SE: Željko Mitrović OVIM potezom razbesneo pola Srbije

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina, doputovala je u Pariz privatnim avionom kako bi zajedno sa porodicom proslavila rođendan svoje sestre Andree, a dok je bila u Francuskoj proslavila je i rođendan svog kućnog ljubimca. Sav ovaj luksuz je verovatno finansirao Željko Mitrović, koji se pre nekoliko meseci hvalio kako profitira zbog "retardiranog naroda" koji gleda njegovu televiziju.

printscreen

Kristinin ljubimac živi veoma luksuznim životom, kao i ona, pa je sada putovao sa njom i njenim dečkom, koji je inače milijarder, u Pariz.

Dan nakon što su Mitrovići proslavili Andrein rođendan, na jednoj terasi sa pogledom na Ajfelov toranj, a Željko na Tviteru napisao da su čak platili da Ajfelov Toranj bude osvetljen, Kristina je proslavila i rođendan svog pomeranca.

pas
Kristina Mitrović Foto:sixchick

Ljubimac je dobio specijalnu poruku i jagode i šlag za pse, čime ga je Mitrovićeva ćerka nahranila, a dobio je i šampanjac. Sve ove detalje je Mitrovićeva ćerka podelila na svom Instagram porfilu.

Podsetimo, Željko Mitrović je pre nekoliko meseci na društvenim mrežama isprozivao gledaoce svoje televizije, rekavši da zbog njihove “retardiranosti i gluposti” on profitira.

Profit koji je na taj način zaradio, Željko i njegova porodica sada troše na luksuznom putovanju u Parizu.