Par se venčao u prisustvu porodice i prijatelja, mlade su bile obučene u venčanice istog dizajnera. I pored činjenice da je venčanje bilo magično i raskošno, zvezde serije "Orange Is The New Black" najveću su pažnju skrenule svojim izgledom...

#wifed

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

Samira Vajli i Loren Moreli venčale su se proteklog vikenda u Palm Springsu, na istom mestu na kojem je glumica i scenaristkinja serije Loren zaprosila glumicu Samiru, pre dve godine.

Za prvi svadbeni ples je pušten miks pesama “This is how we do it” i “Baby” Džastina Bibera. I pored činjenice da je venčanje bilo magično i raskošno, zvezde serije su najveću pažnju skrenule svojim izgledom…

Plavokosa Loren odlučila se za beli kombinezon s čipkastim detaljima na gornjem delu, ali najlepši detalja je zapravo bio dugi plašt, inače deo kombinezona.

#aboutlastnight

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

Što se tiče Samire ona je oduvek maštala da na venčanju izgleda poput princeze, pa se odlučila za raskošnu venčanicu koja se na donjem delu širila u zvono, a na gornjem je imala blagi dekolte, kao i otvorena ramena. Zapravo, radilo se o suknji i topiću, što na prvi pogled možda nije vidljivo, ali tako je venčanica postala samo još zanimljivija.

Inače, Morelijeva je bila udata kada je shvatila da je lezbijka, o čemu je pisala u jednom časopisu.

Priznala sam mužu, išli smo na terapije za parove, ali zaljubila sam se u Samiru – priznala je Loren.

Glumica i scenaristkinja su u vezi od 2012. godine.

Našla sam prsten, bila sam jako nervozna kada je trebalo da je pitam da se uda za mene, a kada sam to konačno uradila, nisam mogla da je nateram da prestane da plače – rekla je Loren.