Imate velike grudi, a PREZIRETE BRUS? Ovaj izum će vam OLAKŠATI ŽIVOT (FOTO)

Devojka koja je osmislila i patentirala ovaj izum je pokušavajući da reši svoj problem uspela da olakša život ženama širom sveta.

Žena
pixabay.com

Kada je Erin Robertson patentirala “Ta-ta towel”, odnosno peškir za grudi, nije ni slutila da će je žene širom sveta proglasiti za boginju. Ovaj peškir se stavi oko vrata, grudi se smeste u predviđeni deo peškira i – stvar rešena.

Njen proizvod je najviše namenjen devojkama koje imaju velike grudi i koje se bore sa tesnim ili neudobnim brushalterima.

“Bez obzira da li ste u spa centru, teretani ili šetate u svom domu – Ta-ta towel je novi najbolji prijatelj vaših grudi”, piše na Instagramu Robertson.

View this post on Instagram

Cooling off in Purple Haze 💜😘

A post shared by Ta-Ta Towels (@tatatowels) on

Kako je objasnila, ovaj tip peškira je odličan za majke koje doje i koje imaju osetljive grudi i bradavice, a otkrila je i kako je došla na ideju da ga napravi.

“Istuširala sam se i počela da se spremam, a nisam mogla da prestanem da se znojim jer mi se minijaturna klima pokvarila, a bio je početak leta. Pokušala sam sve, stavljala vlažne maramice ispod grudi, stavljala bebi puder svuda po sebi, čak sam pokušala i majicu da ušuškam ispod dojki…Samo sam mislila: “Mora da postoji bolji način da sprečim da mi se znoj sliva niz stomak.” Te noći sam ležala u krevetu i razmišljala na koje načine bih mogla da rešim problem i onda mi je sinulo. Ustala sam puna uzbuđenja!! Znam!! Napravila sam model spajajući četiri parčeta papira za printer zajedno.
View this post on Instagram

Be prepared: Hot Girl Summer is COMING. Plan ahead to make sure those Ta-Tas are HIGH and DRY! 🧯🔥

A post shared by Ta-Ta Towels (@tatatowels) on


Kada sam iscepala i poslednji paškir u kući, napokon sam imala svoj prototip. Onda sam počela da dajem peškire mojim drugaricama da bi mi rekle šta misle. Moja prijateljica je ispod grudi imala osip jer joj je taj deo stalno bio vlažan, kada je počela da koristi peškir osip joj je u potpunosti nestao. Trudnice i mame koje doje isto vole Ta-ta, a materijal je jako mekan i za osetljive bradavice. Takođe upija mleko koje može da curi tokom dojenja”, rekla je Erin Robertson.

Od kada je lansirala svoj izum, Erin je napravila nekoliko linija peškira, pa sada postoje oni koji su za žene s velikim, srednjim i malim grudima, za one koje doje, a tu je i pojačanje – Ta-ta peškirić za muškarce, tačnije za testise. Cena ženskih peškira je 34 dolara, a muških 10 dolara.

View this post on Instagram

They have arrived!!!!!

A post shared by Ta-Ta Towels (@tatatowels) onloading...