IMATE VLAŽNE SNOVE O OSOBI IZ OKRUŽENJA? Pre nego što donesete zaključak, PROČITAJTE OVO

Ova pojava ima više značenja!

Pixabay

Vlažni snovi nas uvek ostave sa mnogo pitanja, posebno ukoliko je nama poznata osoba, sa kojom nismo u vezi jedna od aktera ovakvog sna. Ukoliko je to bio vaš slučaj, evo šta stoji iza snova o seksu sa osobama iz našeg okruženja.

Seks sa kolegom

Ukoliko ste imali san u kome ste imali seks sa kolegom, to ne mora nužna da znači da vas on seksualno privlači. To pre svega može značiti da biste voleli da imate neke od osobina koje on poseduje. Zapitajte se šta je to što ističe tu određenu osobu. Da li je u pitanju visina njene plate, popularnost u kolektivu ili činjenica da je omiljena radnik vašeg šefa. Tako ćete lakše pronaći odgovor na pitanje koje vas muči.

Seks sa šefom

Ako ste se zagrejali za vašeg šefa na poslu, verovatno potajno želite dominaciju i moć. Zapamtite: seks u snovima nije nužno vezan za kvalitet i osobine osobe koju sanjate, već ono što ona predstavalja, poput društvenog uticaja ili autoriteta u poslovnom okruženju.

pixabay.com

Seks sa poznatima

Sanjali ste seks sa Bred Pitom na plaži? To može da znači da pokušavate da se povežete sa nekim aspektima iz filmova u kojima ste je gledali kako bi unapredili svoj život. Razmislite o tome šta vam prvo pada na pamet o osobi koju ste sanjali. Da li je to film? Ako jeste da li su naslov ili priča ti koji su relevantni za vaš trenutni život. Pratite temu tog filma i naćićete nešto sa čim ćete moći da se identifikujete. Ili ste naprosto razmišljali o seksi Bredu pa vam je dospeo čak i u snove.

Seks sa neznancem

Psiholozi ovu pojavu nazivaju “misteriozni ljubavni san”, i jedan je od najčešćih seksualnih snova. Mnogi od nas misle da ovaj san označava potragu za srodnom dušom koja negde postoji i čeka samo na nas. Ipak, moramo vas razočarati. Nepoznate osobe kojima često ne možemo videti lica u našim snovima nemaju tako veliki značaj kako mi želimo da verujemo. Misteriozni ljubavnici u snovima izražavaju naše oduševljenje sa kvalitetima koje imaju predstavnici jačeg pola.

Seks sa bivšim

Čak i mnogo godina nakon raskida, vaš bivši partner može da vam dođe u snove. Ali nemojte to da tumačite kao mogućnost da biste ponovo mogli biti zajedno. Iza ovakve vrste sna uglavnom stoji potreba da ponovo oživite svoj seksualni život. Sanjali ste intiman odnos sa bivšim koji vam je slomio srce? To bi mogao da bude znak da ste se emocijonalno zaglavili i da ne možete da napravite korak napred. Ovi snovi su jasan signal da je niste preboleli u potpunosti i da tu priču niste ostavili iza sebe.