IMITIRAJU, OSUĐUJU, LUDE OD LJUBOMORE: Ovako se ponašaju kućni ljubimci dok vlasnici VODE LJUBAV!

ljubimci
pixabay

Kada imate kućnog ljubimca koji živi u kući, svakodnevica se dosta razlikuje od one koju imaju svi drugi zaljubljeni parovi.

 

Kućni ljubimci nam menjaju život nabolje – osim možda kad je u pitanju naš seksualni život. Priče ovih parova definitivno dokazuju da nije uvek lako s njima.

“Svaki put kad krenemo, moj pas poludi od ljubomore.”

“Devojka i ja smo zajedno već 2 godine, a moj pas i dalje svaki put kada želimo da vodimo ljubav ima ljubomorne ispade. Najčešće počne lajati na nas, a kad ga izbacimo iz sobe, cvili ispred vrata dok ne završimo. Posle toga je ljut.”

“Pas mog dečka se skriva, moja mačka skače u krevet.”

“Moj dečko ima preslatkog haskija koji se svaki put kad se krenemo ljubiti sakrije iza zavese. Moja mačka, s druge strane, nije sramežljivi tip. Svaki put kad smo u krevetu i vidi da kreće akcija, skoči na krevet i ne da nam mira. Bivšeg je jednom i izgrebala, ali to joj više ne zameram.”

“Zlatne ribice su nezainteresirane, a pas nas oponaša.”

“Imam tri ljubimca – dve ribice i jednog psa. Ribice su nezainteresovane, kao i uvek, ali pas je nepristojan za troje. Kada vodimo ljubav, on uđe u sobu jer zaboravimo da zatvorimo vrata, oponaša nas, to jest vodi ljubav sa tepihom. Smešno i neugodno u isto vreme.”

“Moja mačka sedi i bulji.”

“Imam mačku koja je poprilično stara, a u nekoliko navrata kad je bila prisutna u sobi za vreme seksa, samo je sedela na fotelji i buljila u nas. I osuđivala.”