INFLUENSERKA OTKRILA TAJNU MLADOLIKOSTI: U šestoj deceniji bez bora pomoću jednostavnog trika (VIDEO)

Influenserka koja na svojim profilima deli savete za lepotu i negu kože, otkrila je pomalo bizarnu tehniku za koju tvrdi da pomaže licu da se reši bora.

Foto: screenshot/tiktok.com/shinebeautymalibu

Iako joj je gotovo 50 godina, kozmetičarka tvrdi kako joj stalno govore da izgleda dosta mlađe, a sudeći po njenom licu, čini se da govori istinu.

Na svom TikToku podelila je video u kojem je objasnila šta joj je pomoglo da se odvikne od mrštenja i pravljenja neželjenih facijalnih ekspresija koji uzrokuju bore.

– Ovo je broj jedan tehnika u svetu lepote – objasnila je i rekla da je sve što nam treba traka selotejpa.

Savetuje je da uzmemo četiri trakice selotejpa i jednu od njih zalepimo uspravno između obrva. Po komad trakice stavimo iznad svake obrve horizontalno, a zatim jedan horizontalno i preko vrha čela. Lice pre svega treba biti čisto i posušeno.

Dok je radila sa dermatolozima i stručnjacima, korisnica pod nazivom “shinebeautymalibu” naučila je kako selotejp ima ulogu prirodnog botoksa. Kako kaže, on pomaže da ne pravimo “nevoljne pokrete” koji uzrokoju bore.

– Nemate pojma koliko često to radite u toku dana, a sve to izaziva bore koje ćete imati do kraja života – rekla je.

@shinebeautymalibu Reply to @shellssweets #forehead #botox #tapetraining #aginggracefully #skincareroutine #shinemalibu #blog #trending ♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Objasnila je kako dok s trakicama budemo pravili te pokrete, one će nas zatezati, te ćemo biti prisiljeni da prestanemo.

Kozmetičarka tvrdi kako ju je svemu naučio njen dermatolog i stručnjak za negu kože dr. Brandt.

– Uz malo treninga, naučila sam kako da kontrolišem izraze lica i sprečim nastanak bora – navodi influenserka.

Mnogi su u komentarima napisali kako bi radije dobili nekoliko bora nego se odrekli pokazivanja emocija.

– Nikad ne bih menjala emocije za lice bez bora – napisala je jedna žena.