INSTAGRAM USIJAN OD OBJAVA: Ozbiljne OPTUŽBE na račun Sare Jo zbog njenog spota (FOTO)

Dizajnerka Tijana Pavlov javno je iskritikovala pevačicu Saru Jo, kojoj je ustupila kostime za potrebe snimanja spota za pesmu "Divlja".

printscreen

Novi spot pop pevačice nije prošao nezapaženo, mahom zbog nekoliko atraktivnih sado-mazo kostima koje je promenila, ali i intrigantnih scena u kojima se valja u krvi.

Iako je uspela da privuče pažnju, te je spot za pesmu „Divlja“ za samo nekoliko dana pregledan skoro 300 hiljada puta, Sara je, sudeći po tvrdnjama Tijane Pavlov, zaboravila da ispoštuje dogovor.

stori
Printscreen/Instagram/metatronshop

Za snimanje spota ‘Divlja’ Sare Jo, koju lično ne poznajem, ustupili smo oko 15 različitih proizvoda Metatron brenda, harnesa i ostalih ručno rađenih aksesoara od kože koji čine dominantni stilski element kostima kroz ceo njen video spot“, napisala je Tijana.

Do dana današnjeg, potpisani su svi osim Metatrona. Uz insistiranje mnogih zajedničkih prijatelja da se naglasi da to bude učinjeno, kojima sam zahvalna na ponuđenoj pomoći, mi smo odlučno zamolili svakog od njih da to ne učine.” – dodala je.

stori
Printscreen/Instagram/metatronshop

Dakle, ostaje nejasno, koju mentalnu širinu treba da dosegnem da bih pojmila razlog iz kog bismo mi kojima je Metatron čisto posao ustupili tek onako kostim za komercijalni angažman estradne ličnosti Sare Jo, ako ne iz obostrane koristi… Evo, ne znam. Potpis i/ili tag je pre svega lepo vaspitanje, pa onda profesionalnost u našem poslu“, poručila je dizajnerka.