INTERNET KRALJICA HUMORA: Svi je znamo kao Dinju, a ona za nas ima JAKO LEPU VEST

Neki njeni klipovi traju samo nekoliko sekundi, ali je za kratko vreme postala prava senzacija Instagrama u Srbiji. Glumica Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, kaže da joj nije baš bio plan da gleda samu sebe četiri godine.

instagram/sandra.siladjev

Svaki dan gledati u sebe poslednje četiri godine je čudno i nije to bio plan, ali na kraju se ispostavilo da je to tako – rekla je ona za TV Prvu.

Pojasnila je da zapravo ne gleda ona samu sebe, već drugi ljudi gledaju sebe kroz nju.

– Sad jer to već profesionalna deformacija, koristim svaku priliku da sve što mi je zanimljivo snimim. Sretnem nekog, ispriča mi šta mu se dogodilo ili nešto što sam ja doživela i onda snimim – rekla je Dinja.

Nedavno je objavila klip u kojem poručuje da kad god žene ispoljavaju neku emociju, okolina ih karakteriše kao “ludu ženu” (snimak ispod teksta), a na osnovu tog zapažanja postavlja se ovih dana umetnička izložba na kojoj će i Dinja biti gost.

Inače, popularna Dinja je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” bila gost povodom 14. Festivala internacionalnog studentskog teatra, koji počinje sutra u Beogradu pod sloganom “Samospoznaja”.