INTERNET SENZACIJA: Muškarci joj plaćaju 12.000 evra da je gledaju kako OVO RADI (VIDEO)

Zbijala je šale na račun svog velikog stomaka i prekomrne telesne težine i tako postala senzacija na društvenim mrežama!

Printscreen instagram.com/antoniagrahamx

Britanka Antonija Grejem (25) je zahvaljujući šaljivim snimcima pronašla posao iz snova – zarađuje i do 10 hiljada funti mesečno samo zbgo toga što snima kako jede.

Ova majka i domaćica radi dva puta nedeljno i tvrdi da njeni snimci nisu eksplicitni. Naime, njen posao uključuje konzumiranje visokokalorične hrane pred kamerom, a ove bizarne snimke nudi publici na platformi OnlyFans.

– Uglavnom jedem brzu hranu iz popularnih restorana i to u količini koja je dovoljna da namiri celu jednu porodicu. Tokom jednog obroka pojedem oko 3.000 kalorija i to definitivno opterećuje telo. Većina zahteva ocenjena je kao sasvim bezazlena, jedva da se uopšte traži bilo kakav nepristojan sadržaj, jer moje mušterije nisu kao obični muškarci. Žele da te vide kako jedeš, gojiš se i dobijaš na težini – kaže Antonija.

Istakla je da naplaćuje 10 funti po minutu za video koji snima po nečijoj želji, a radi samo ponedeljkom i petkom.

– Često imam luksuz da preskočim i te dane. Pošto radim samo kada mi je potreban novac, zarađujem nešto manje od 10 hiljada funti mesečno, dok neki ljudi u ovom poslu zarađuju i preko 30 hiljada funti – objasnila je ova zanimljiva dama.

@antoniagrahamx♬ yonderlandddddd – nyla ?

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svet boljim mestom za krupnije ljude, a takođe je naglasila da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca. Antonija, koja je mama troje dece, popularna je i na Tik Tok-u, gde je prati preko 350 hiljada ljudi. I tamo svakodnevno objavljuje snimke koji slave žensko telo i koji pomažu ženama da zavole svoj višak.

– Postoji ogromna, prikrivena fetiš zajednica i oni mogu da primete lažnjake na kilometar. Nažalost, ovaj posao predstavlja ogroman pritisak na telo. Potrošila sam na hiljade funti na hranu kako bih održala stomak dovoljno velikim za ovaj posao. Takođe, uz ovaj posao prihvatila sam svoje telo i zavolela sebe. Uživam u njemu, ali to nije nešto što planiram da radim zauvek. Ipak, srećna sam što sam izgradila svoje ime u ovoj zajednici, gde su svi tako ljubazni i dragi – zaključila je.