IRINA ŠAJK ŠOKIRALA JAVNOST: Jedna od najlepših žena na svetu je zbog OVOG STAJLINGA na stubu srama (FOTO)

Irina Šajk pojavila se u šokantnom izdanju u Parizu.

irina šajk
Instagram

Po mnogima najlepša žena na setu, ruska manekenka Irina Šajk (36) izazvala je pometnju u Parizu kada se pojavila na reviji Vivijen Vestvud u okviru ovogodišnje Nedelje mode..

Lepotica bez mane je na ovaj gala modni događaj došla blago rečeno neobično odevena, a u medijima ne prestaje da se priča o autfitu koji je odabrala za ovu priliku. Ovo je možda prvi put da se više pričalo i pisalo o odeći koju je zgodna Ruskinja ponela nego o njenom savršenom telu. Kad pogledate slike, biće vam jasno i zašto!

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Iako su grudi htele da joj “iskoče” iz uzanog i kratkog korseta s potpisom čuvene britanske dizajnerke Vestvud, a koji košta 1.200 evra, a otkrila je i duge noge u iscepanoj teksas suknjici koja jedva da prekriva zadnjicu, svi su se pitali šta to ima na stopalima. Jesu li cipele sa “dodacima” na listovima ili, pak, čizme iz delova?

Go stomak, noge koje su kao izvajane u fotošopu i lice boginje, neosporno je da Ruskinja u 36. godini ima telo na kom bi joj i mnogo mlađe pozavidele, ali modni odabir je ostavio sve zbunjene. Na mrežama su se, kao i obično, oglasili i fanovi lepe manekenke, a i oni koji sebe smatraju modnim znalcima…

“Što se unakazi ovako?”, “Lepa žena a obukla se kao beskućnik…”, “Da nije ovog korseta i grudi u prvom planu, odmah bih zatvorio stranicu”, komentarisali su korisnici mreža.