“Bolje da to nikada nisam saznala”: ŠEST TAJNI koje su UNIŠTILE PRIJATELJSTVA i ljubavne veze

Ogovaranje
Pixabay.com

Da li vam se desilo da vam neko oda neku informaciju bez koje ste mogli da živite? Da ste jednostavno bili srećniji i da vam je bilo lakše dok je niste saznali? Ovo su neke obelodanjene tajne koje su uništile prijateljstva.

 

Najbolji odnosi počivaju na iskrenosti bilo da su sa partnerom, porodicom ili prijateljima. Otvorena komunikacija inspiriše poverenje i jača vezu i ispunjava našu potrebu za povezanošću. 

Ipak, iskrenost nekada može da ode predaleko – kada nam se bližnji malo više otvore i otkriju tajne bez kojih smo i mogli da živimo. A, nekada bace takve “bombe iskrenosti” da njihovo poverenje više liči na uvredu, piše britanski Metro.

Od čačkanja nosa do uzimanja droga, neki “hrabri ljudi” obelodanili su tajne i navike za koje bolje da niko nikada nije saznao! Ponajmanje njihovi prijatelji!

Ona gotovo nikad ne pere svoj brus 

Moja najbolja drugarica pere svoj brushalter jednom u četiri meseca. Nije to direktno priznala. Vodili smo uobičajen razgovor i prešli smo na tu temu, na šta je ona rekla da nema potrebe da ga pereš češće od toga. Je l’ to odvratno ili sam samo ja u pitanju – kaže Sidni.

 

On je navikao da vara, a onda je upoznao mene

Znala sam da je moj dečko bio poprilično neveran svojoj bivšoj ali pre nekoliko meseci bili smo na večeri i priznao mi je da je varao svaku devojku sa kojom je bio, osim mene. Hteo je da kaže da je naša veza posebna i drugačija ali me je to ipak zateklo. Pričali smo o venčanju i našoj budućnosti i nikada nisam sumnjala u njega ali sada mislim da, ako nešto krene po zlu, on može da ode i da me prevari. Podelila  sam ovo sa prijateljicom koja je rekla da, ako je ranije varao, i sada će – žali se Selion.

 

Ona se zabavljala sa oženjenim čovekom

Moja prijateljica mi je rekla da je bila u aferi sa oženjenim čovekom bez obzira na to što je jako religiozna. On joj je plaćao stvari koje nije mogla sebi da priušti – nov sistem za grejanje, račune sa kreditne kartice… i to joj se svidelo. Ne mogu da podnesem licemerje – objašnjava Florens.

Ona čačka nos

Moja devojka je priznala da obožava da čačka nos. Svi to rade, ali ne govore to naglas – misli Rikardo.

On uzima kokain

Znam da to nije velika stvar za većinu ljudi, ali moj drug je počeo da uzima kokain. Ja sam protiv droga i izbegavam izlaske sa njim. Brinem se za njegovo zdravlje i ne znam odakle mu novac za to. Tera me da sumnjam u naše prijateljstvo, iskreno – zabrinuta je Klaudija.

Pomogla je sinu da vara na ispitu

Bila sam na zabavi roditelja dečaka iz odeljenja mog sina i jedna mama je uzgred pomenula da ona “pomaže” svom sinu na ispitima. Znam da mi je moje dete reklo da taj dečak uvek dobija dobre ocene dok moj sin, koji sve radi sam, prolazi sa četvorkama ili trojkama. Na zabavi je bilo dosta alkohola, pa je moguće da se ova žena i ne seća šta je izjavila, a ni ja nikome nisam rekla jer nisam htela da ispadnem tužibaba, ali se osećam veoma neprijatno. Bilo bi mi draže da to nisam ni čula – zaključuje mama Džordžija.