ISPOVEST IZ HAREMA: “Imala sam 20 godina, a on 44 kada me je odveo u svoju KUĆU LJUBAVNICA” (FOTO)

Džil Dod osamdesetih godina bila je uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi koju je predstavio New York Post.

Instagram/jill_dodd

– Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam da dobijam angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vogue”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to Adnan Khashoggi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja – piše u kontraverznoj knjizi 57-godišnja Džil. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

– Odjednom je zgrabio stolac, zavitlao ga i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanim krvlju napisao “volim te” – piše bivša manekenka.

Sutradan je Khashoggi pozvao Džil na svoju 280 metara dugu jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejmsu Bondu.

– Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odeće i mogle smo da izaberemo šta smo htele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega – napisala je Džil.

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mileni, a Sinatra mu je bio najbolji prijatelj. Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda je on 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbeli.

Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila izvesna Sabina, a kuća je bila puna prelepih mladih žena. Za neke od njih Džil nije bila sigurna niti da su bile punoletne.

Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: “Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu. Naravno, pristala sam. Volela sam ga – napisala je Džil.

Postala je deo harema, što znači da je morala čekati red kako bi vodila ljubav sa čovekom svog života.

– Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u trenutku kada sam videla da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu. Samo se okrenuo i otišao – rekla je Džil.

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

Ona je posle toga polako počela da shvata.

– Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osećala sam se kao da mu nešto dugujem – napisala je Dod koja je avanturu prekinula 1982.

Kaže da joj nije žao što je bila s njim, ali ipak, postoje dani kada ju je sramota.

– Nije lako slušati da te drugi osuđuju i zovu prostitutkom, a to nikada nisam bila – zaključila je bivša šeikova ljubavnica.

Ona je danas u srećnom braku i ima troje dece.