ISPOVEST JEDNE MILENE: “Zbog Čole mesec dana nisam razgovarala sa mužem”

Čola
Printscreen/Youtube.com

Milena je objasnila da žene vole Čolu zato što mu nikada nije teško da stane, popriča i slika se sa fanovima i zato što je "najlepši i najbolji pevač svih vremena".

 

Komercijalistkinja iz Umaga se jednom prilikom posvađala sa svojim mužem, i to zbog Zdravka Čolića, prenosi Dnevnik.hr!

Milena se trenutno sprema da krene za Dubrovnik i to smo zbog Čolićevog koncerta.

Počela sam da slušam njegove pesme kao devojčica, prvo sam naučila ćerke pesmu ‘Pevam danju, pevam noću’. Sakupljala sam postere i ploče, pratila sve o njemu. Na koncerte idem zadnjih 25 godina i gotovo da za mene nema nepremostivog problema. Bila sam na koncertima u Opatiji, Puli, Novom Sadu, Ljubljani, ma ne znam gde nisam bila. Na prvi koncert u Ljubljanu otišla sam sa suprugom.

Ja u prvom redu, on iza na tribinama. Ceo koncert sam pevala i plesala i Čola mi je, ničim izazvan, doneo bocu vode. Moj muž, koji nikad u životu nije bio ljubomoran, poludi. Posvađali smo se, nismo pričali mesec dana i to je bila naša prvi i zadnja svađa. Ali, od tada više ne ide sa mnom na Čolu, ali je veliki čovek i prihvatio je. Zahvalna sam mu zbog toga, jer živim za Čolin koncert – ispričala je Milena za Dnevnik.hr.

Milena je objasnila da žene vole Čolu zato što mu nikada nije teško da stane, popriča i slika se sa fanovima i zato što je “najlepši i najbolji pevač svih vremena”.