ISPOVEST KAJINOG BIVŠEG MUŽA: “Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je…”

Pevačicin bivši muž Nikola Dragojlović tvrdi da je Kaja sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti.

Kaja Ostojić
INSTAGRAM/kaya_ostojic

On nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno, jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički“, rekao je Dragojlović pa dodao:

Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu.

Dragojlović kaže da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena.

Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teške stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zemlji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima”, rekao je pevačicin bivši muž.