ISPOVEST KOJA ĆE VAS ŠOKIRATI: Imao 130 kilograma, pa naglo smršao da bi ispunio NAJVEĆU FANTAZIJU

Ispunjenje želje je dovelo do problema...

Muškarac
pixabay.com

Drastična promena fizičkog izgleda svakako ne može da prođe nezapaženo. Verovatno i vi poznajete bar jednu osobu u svojoj okolini koja je odlučila da skine višak kilograma.

Jedan Englez je ispričao priču o tome šta se sve promenilo kada je on naglo smršao.

– Imam veliku grupu prijatelja, možda oko 15 do 20 ljudi, od bliskih do onih manje bliskih. Većinu srednje škole i fakulteta sam imao od 115 do 130 kilograma. Spavao sam sa nekoliko devojaka, ali nikada nisam bio dovoljno atraktivan da bih mogao da imam seks sa više njih – započeo je svoju priču.

– Prošle godine sam se bukvalno prepolovio, a zatim sam dobio i mišiće. Žao mi je ako ovo zvuči kao da se hvalim, ali moram da vam objasnim o čemu se zapravo radi. Generalno gledano, to je bila jedna pozitivna promena u mom životu, ali je problem što sam sada “meta” devojaka iz našeg društva. Ranije su se prema meni ponašale kao prema neprijatnom tipu sa kojim samo mogu da se druže i da budu prijatelji i, iskreno, uživao sam u tome.

pixabay.com

– Mogao sam da se družim sa njima bez ikakve napetosti jer me nisu seksualno privlačile, niti ja njih. Sad mi se čini gotovo nemogućim da izbegnem bilo kakvu seksualnu napetost sa njima. Flertuju sa mnom, a ja se osećam čudno. Ti ljudi su moji prijatelji još iz srednje škole i neverovatno mi je čudno da me sada doživljavaju kao seksualni objekat, a ne samo kao prijatelja.

– Ne mogu da kažem da nisam kriv za to. Kad je to počelo da se dešava, iskoristio sam prednost i imao seks sa dve prijateljice iz društva. To sam oduvek želeo da uradim. Pretpostavljam da me zbog toga sve ostale devojke iz društva gledaju kao “metu”. Međutim, primetio sam da su i moji prijatelji drugačiji preme meni. Svi oni su spavali jedni sa drugima gomilu puta, pa imam utisak da me sada gledaju kao konkurenciju.

– Bukvalno sam primetio da se moji prijatelji takmiče sa mnom oko devojaka iz našeg društva i to mi smeta. Ne znam šta da radim. Iznenada se osećam kao da više ne pripadam tom društvu – završava svoju priču.