ISPOVEST KOJU SU SVI ČEKALI: Prvo televizijsko obraćanje DARKA LAZIĆA nakon teškog udesa (VIDEO)

Ispovest koju čekaju svi - prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo.

Pink printscreen

Po dobrom, starom običaju, i ove nedelje vas tačno u 14 časova na TV Pink uemisiji o poznatima “Premijera-Vikend specijal” očekuju ekskluzivne priče o aktuelnim ličnostima sa javne scene.

U ovonedeljnoj emisiji očekuje vas ispovest koju čekaju svi – prvi televizijski intervju Darka Lazića nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo.

Podsetimo, popularni pevač imao je udes 23. oktobra, kada je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, prelom butne kosti, dok mu je noga izletela iz kuka. Lekari su se borili za njegov život, a kada mu se stanje stabilizovalo prebačen je na rehabilitaciju u banju u Mladenovcu.

– Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti… Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje – rekaoje između ostalog Darko.

Darko je opširnije govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja, a ekskluzivni intervju imaćete priliku da pogledate u ovonedeljnom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal”.