ISPOVEST KOMŠINICE POZNATOG GLUMCA: “Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci”

"Strašno je što se tako uspešan čovek uništava..."

Printscreen

Poznati glumac Branko Bane Vidaković (61), koji je zajedno sa M. I. (40) uhapšen nedavno na Vračaru u Beogradu, sumnjiči se za rasturanje i posedovanje narkotika. Policija je kod njih pronašla 30 grama heroina.

Obojica su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjasnila da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu. Nadležni zamenik javnog tužioca zatražio je da se obojici odredi pritvor.

Inače, 20 grama heroina je bilo sakriveno u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., a uhapšeni su u trenutku kada su seli u automobli “Ford” i pokušali da pobegnu policijskoj patroli. Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Jedna komšinica bila je voljna da progovori detaljnije o životu Vidakovića.

Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci. Nije tajna da se valja po podu od bolova koje izaziva kriza zbog droge. Znamo svi da već dugo koristi narkotike – ističe na početku i dodaje:

Jedan od komšija je zvao policiju, jer je smatrao da je Bane pao u krizu. Vidaković je izleteo iz stana da “završi” heroin, a to je kasnije koliko znam potvrdila policija na saslušanju. Šuška se po komšiluku da uzima veće količine narkotika za ličnu upotrebu – rekla je komšinica.

Glumčeva komšinica za kraj priča o trenutku kada je policija hapsila Vidakovića:

Kada je došla policija nisu hteli da im otvore vrata od auta, pa su izvršni organi bili prinuđeni da razbiju staklo automobila kako bi ih uhvatili – rekla je.

Komšinica naglašava da osim onoga što je čula nije imala neprijatnosti sa Banetom.

Nikada nije bio nasilan prema ljudima koji žive pored, niti neprijatan. Strašno je samo što se tako uspešan čovek uništava – zaključuje ona.