ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE! Otvorila dušu o životu u HEFNEROVOJ VILI: Svi bismo imali seks, nisam znala šta da očekujem (FOTO)

Holi Medison bila je jedna od devojaka Hjua Hefnera i otkrila je nove detalje o životu u vili, kao i o seksu sa pokojnim osnivačem Plejboja, koji je umro 2017. godine.

plejboj
youtube/ screenshot

U novoj epizodi potkasta “Call her Daddy” govoreći o svojim prvim danima u vili, Holi je podelila da je svedočila i učestvovala u popriličnoj konzumaciji droga, što bi često rezultiralo grupnim seksom.

– Svi bismo išli gore i svi bismo imali seks, nisam znala šta da očekujem – rekla je govoreći o svom prvom seksualnom susretu sa Hefnerom.

– Mislila sam da se neće od mene ništa očekivati da radim prve večeri, ali kad sam se popela tamo, bila sam toliko izgubljena i osećala sam da ništa nije pod mojom kontrolom – kazala je.


Medison je dodala kako je to iskustvo bilo veoma štetno za njeno mentalno i emocionalno zdravlje.

– Mislila sam da će život u vili biti rešenje mojih problema. Da sam otišla prve večeri iz vile, osećala bih se iskorišćeno, kao da me neko sažvakao i ispljunuo – pojasnila je.

Medison je podelila i neke druge detalje o seksu koji se događao u vili, rekavši da se od žena nije očekivalo da imaju odnose sa Hefnerom svake večeri, kao i da su nosile posebno donje rublje kako bi naznačile kada imaju menstruaciju.

Takođe je izjavila da on nije delio žene sa svojim prijateljima. Međutim, pojasnila je da je svako ko je želeo da se useli u dvorac morao je da spava sa Hefnerom.

– Nikad nikoga nisu pitali da se useli osim ako nije spavao s njim – kazala je.

Medison je na kraju otkrila da je imala jedan na jedan seks sa Hefnerom nakon što mu je postala glavna devojka i preselila se u spavaću sobu, ali objasnila je da to za nju nije bio seks koji ju je ispunjavao.