‘Ispovest’ poznate pevačice – Prvi orgazam sam doživela sa ženom!

Pevačica je otkrila kako je svojevremeno imala seks i sa svojim telohraniteljem, koji je bio 'fin, miran, ćutljiv, lepo građen i dobar u krevetu', ali i da se nakratko upustila u romansu sa udatom ženom koja je imala i dete

Marija Šerifović bez cenzure je u svojoj knjizi „Ispovest” otkrila najintimnije detalje iz spavaće sobe, a bez pardona pričala je i o tome kako je izgubila nevinost, kao i da je imala seks sa muškarcima i ženama.

Pevačica je do detalja opisala svoje prvo seksualno iskustvo koje je doživela nakon njenog punoletsva.

– Izbor je pao na mog dugogodišnjeg prijatelja Marijana. Nije me bolelo, niti je bilo previše krvi. Ne znam da li je svršio, a ja sam svoj prvi orgazam doživela naredne godine – opisala je Šerifovićeva, koja je potom upoznala Džesi, sa kojom je imala prvu ozbiljnu vezu.

– Naš seksualni odnos više se bazirao na nežnosti i erotskim predigrama. Seks sa ženom je mnogo drugačiji. Ona tačno zna kad i gde treba da me dodirne da bi me uzbudila. Nikada neću zaboraviti naše poljupce, od njih sam osećala onu čudnu toplinu u grudima. Ta naša intima, ponekada je trajala satima, bila je drugačija od odnosa sa muškarcem – otkrila je pevačica i potom objasnila kako je posle tri godine raskinula vezu jer ju je Džesi prevarila.

Pobednica Evrosonga ispričala je kako je imala i povremeni seks sa telohraniteljem Markom, koji je bio „fin, miran, ćutljiv, lepo građen i dobar u krevetu”, ali i da se bila na kratko upustila u romansu sa izvesnom Karmen koja je bila udata i imala dete.loading...