ISPOVEST PROFESIONALNOG FOTOGRAFA: Zbog ovih detalja unapred znam da je brak osuđen na propast

Venčanje Svadba
Pixabay.com

Fotografi na svadbama primete dosta toga kod mladenaca jer sa njima provedu ceo dan tokom svadbenog veselja.

 

Tako su se mnogi ljudi pitali da li profesionalni fotografi mogu da ocene koji će brak potrajati, a koji je unapred osuđen na propast.

Dok su jedni rekli da nema nikakvog pravila drugi kažu da mogu da ocene dužinu braka na osnovu toga kako su mladenci presekli tortu.

Rasprava je počela na Reditu kada je jedna devojka upitala profesionalne fotografe da li mogu već na večanju da ocene da li će brak potrajati?

Jedan fotograf napisao je kako ne zna da li je taj bračni par još uvek zajedno, ali mladoženja je do oltara išao sa telefonom u ruci. Čak je nosio farmerke, a mlada nije bila najsrećnija.

Drugi fotograf napisao je kako je radio na svadbi jednog para koji je imao već dete. Nikada nije mogao da pretpostavi da će se par razvesti i to se verovatno desilo jer u međuvremenu nisu dobili drugo dete.

Treći fotograf napisao je kako može da oseti kolika ljubav vlada između bračnog para prema interakciji između njih- način na koji gledaju jedno drugo, kako se ophodne jedno prema drugome… na osnovu toga možete da zaključite da li je u pitanju iskrena ljubav. Takvi parovi obično ostaju zauvek zajedno.

Još jedno iskustvo fotografa je da on može da zaključi da li će brak biti uspešan prema način na koji mladenci seku tortu. Ukoliko jedan od mladenaca umaže tortom drugog i onda usledi osveta… ti parovi takođe nisu dugovečni.