Venčanje je jedan od najvažnijih dana u životu mnogih žena, ali ponekad se može desiti da stvari pođu po zlu. To je doživela i jedna mlada koja je rešila da podeli svoje iskustvo sa drugim budućim mladama, kako ne bi napravile istu grešku...

 

Ona je javno progovorila o jednoj stvari koja joj je uništila venčanje.

Tako je priznala da se veoma napila, zbog čegaje narednog dana imala rupe u sećanju na jedan od najvažnijih dana u svom životu. 

Bila sam nervozna, živčana, uzbuđena, a smirivala sam se “čašicom”. Ali, kako većina mlada od svih emocija zaboravi da jede, alkohol ima još brže i jače dejstvo. Umesto lepih sećanja na taj dan, probudila sam se u hotelskoj sobi sa najgorim mamurlukom ikad, bez venčanog prstena i sa sećanjem samo na pijani prvi ples, pred 110 gostiju, ispričala je Holi za San. 

Dalje je objasnila da se čak i posvađala sa svojim suprugom, zbog čega se posebno oseća loše… 

 

Posvađala sam se sa suprugom prve bračne noći, koju je proveo na kauču, jer mu ja nisam dala da spava kraj mene. Ali, nije se dugo ljutio, već mi je pomogao da pronađem prsten, zbog čega je morao da se suoči sa porodicama i prijateljima, pred kojima sam se osramotila, objašnjava ona.

Holi je takođe napomenula da su njene deveruše podgrejavale atmosferu, te je podsticale na alkohol, jer one su tu bile samo radi dobre zabave, koja je počela još dok su se spremale.loading...