ISPOVEST SLAVNE GLUMICE: ‘Kad sam bila devojčica rekla sam mami da sam biseksualka’

Rubi Rouz
printscreen/instagram.com/rubyrose/

Zvezda serije “Orange is the new black” glumica Rubi Rouz, poznata po tome što javno priča o svom seksualnom opredeljenju, priznala je da je od malih nogu privlače i muškarci i žene, međutim to nije znala kako da objasni svojoj majci.

How the it feels in the world right now when you have an opinion

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Australijanka je bila šokirana reakcijom svoje majke kada joj je sa samo 12 godina priznala da je biseksualka.

“Rekla sam joj da možda neću imati dečka, nego devojku. Ona mi je rekla da je to primetila još kada sam imala samo šest godina. Bila sam šokirana time”, rekla je Rubi i dodala da je zahvalna svojim roditeljima jer su joj odmalena dali slobodu.

“Jako sam zahvalna što mogu otvoreno da pričam o svojoj seksualnosti, jer neki ljudi u raznim delovima sveta to ne mogu. Imam zdrav seksualni život i zbog toga se osećam snažno i sigurno”, objasnila je kontrverzna glumica.

Naime, ona je trenutno u vezi sa pevačicom Džes Origliaso koja je u grupi “The Veronicas”. Brak joj trenutno nije na listi prioriteta, važnije joj je da ostvari kvalitetan odnos sa osobom s kojim će želeti da ima decu.

Glumica se zalaže i za jednaka prava svih jer joj je i tetka, koja želi da se uda za svoju devojku, pripadnica LGTB populacije, a zakon ne dozvoljava istopolno venčanje.