ISPOVEST UHAPŠENE BIVŠE MISICE: “Glava nam je stalno bila u torbi.”

Nije joj bilo lako!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Slavica Dajana Tripunović (51) uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. O nekadašnjoj misici i pevačici javnost zna mnogo toga, a o burnoj prošlosti u više navrata je otvoreno pričala.

Dajana je rođena o Vukovaru, a zbog raspada Jugoslavije njena porodica prošla je pakao.

Ostali smo bez ičega. Bili smo veoma imućna porodica. Imali smo dve velike kuće, imanje, zemlju. Dva stana koja su stradala. Moj tata je imao mnogo para i one su nestale i otišle na doboš. Užasan osećaj je bio da znaš da ti neko razara uspomene. Poslednje dane u Vukovaru pamtim po deci druge vere koja su me mučila. Počeli su da mi govore da sam Srpkinja. Ja nisam bila tako vaspitana. Glava nam je stalno bila u torbi. Rat je kriv i za smrt mojih roditelja. Rat ih je uništio. Mama je, nažalost, preminula veoma mlada. Imala je svega 46 godina, a ja sam imala 20. Nije uspela ni da se raduje mojim uspesima. Tata je umro 2007. Nekoliko godina sam uživala s njim. Rat ih je ubio. Nisu mogli da podnesu da sve što su sticali neko razori. Mene je spasla prilika da postanem mis Jugoslavije – kazala je ona je ona jednom prilikom.

Mene i mlađeg brata su poslali kod tetke u Sarajevo. Ja ne znam gde su mama i tata bili. Imali smo nekoliko meseci prekid komunikacije. Nisam znala da li su živi. Posle je tata mamu prebacio u Rovinj. A on je otišao u rat. S jedne strane, živela sam bajku, a s druge, pakao i raspad moje porodice i kućnog gnezda – dodala je.

Otkrila je i šta je presudilo da posle izbora za Mis sveta postane pevačica.

Oduvek sam to sanjala. Moj tata je svirao violinu i šargije. Tata je umro 2007, ali violina je i dalje tu. U našoj kući je muzika bila prisutna sve vreme. Kada sam pobedila na izboru za mis dobila sam priliku da budem na izboru za mis sveta. Dobila sam ugovor. Oni su rekli da imaju ugovore, čuli su da volim da pevam. Imali su ugovor sa PGP RTS. Imali su svoje procente od mene. Oni su meni platili sve, album i pesme. Dobijala sam na mesečnom nivou veoma lepu platu. Dobila sam od svih ugovora sa kompanijama iz Francuske, Italije. Da ne pričam o novčanoj satisfakciji, koja je bila pozamašna. Dobila sam kola mercedes, kao i veoma skupoceni nakit. Živela sam američki san tih devedesetih – navela je tada.