Isprobajte nove seks tehnike: Jeste li već čuli za Yab-yum pozu i plamen na genitalijama?

Ovo leto ćete pamtiti po neverovatnom seksu ukoliko pratite sledeća uputstva.

Yab-yum poza

Ova poza vodi poreklo iz budizma i označava sjedinjavanje božanskog para. U ovoj pozi, on sedi uspravno, nogu prekrštenih ili ispruženih, a ona sedi na njemu prekrštenih nogu iza njegovih leđa. Onda oboje polože desnu ruku na srce drugog, prislone čela i gledaju se u oči da bi osetili duboku bliskost.

Fuđenska vatrena masaža

Veoma je popularna u Aziji, a korisnici izlažu svoj polni organ otvorenom plamenu kako bi poboljšali cirkulaciju

Vežbanje jelena

Taoistički/drevni kineski trening pubo-kokigeusnih mišića usmeren je na muško umeće odlaganja vrhunca. Tu mišićnu grupu muškarac oseća onda kada istiskuje poslednje kapi mokraće – to stezanje u dnu karlice čini „vežbu jelena”. Početnici svaki dan rade 9 serija od 9 ponavljanja. Nakon tri nedelje oni pokušavaju da prilikom opuštanja pritisnu na dole. Ove vežbe služe tome da bi naučili da „prikoče” neposredno pre vrhunca.

Jen-mo

Ova reč označava umeće da se doživi orgazam, a da se ne ejakulira. Jen-mo tačka između mošnica i anusa naziva se „ušće jina”. Vaš najdraži oseti tu tačku kao blago uzvišenje kada je pritisne sa tri prsta. Ako se ta magična tačka pritisne pre njegovog vrhunca i u vreme uzleta, on doživljava orgazam, a da ne izbaci seme. Spiritualni razlog je očuvanje životne energije. Praktičan: on i dalje ostaje u stanju erekcije!
Karezza

Ovaj italijanski izraz za milovanje opisuje jednu tehniku iz indijskog sanskritskog učenja Kama Sutra, tehniku koja se često primenjuje radi sprečavanja trudnoće. On pri tome prodire unutra, ali oboje potom ostaju nepokretni i dopuštaju samo igru svojih pubokokigeusnih mišića. Ne opterećujte se: jednostavno isprobajte koliko oboje možete da izdržite da se ne pokrećete ili pokrećete sasvim malo. Uklopite u to faze prisnog ljubljenja da bi uvek iznova podgrevali štimung.

Ben-wa kugle

Ovakve kugle možete naći i u našim seks šopovima, a koriste se za ojačavanje dna karlice. Trik je u tome da u stojećem položaju pomoću vaginalnih mišića zadržite kugle u unutrašnjosti vagine. Na taj način izvežbani vaginalni mišićipružaju poseban seksualni užitak. Veće kugle – velike skoro kao loptice za golf – nazivaju se Qigang kugle i kruže po Zapadu kao kugle spretnosti, pre svega u rukama. Međutim, one su veoma podesne i za erotsku masažu. Azijske ljubavnice kotrljaju kugle sa unutrašnjim zvončićima preko celog svog tela, a naročito dugo po unutrašnjoj strani bedara, kao i oko bubrega – i jedno i drugo podstiče njihove seksualne hormone.
Azijski bandaž (takođe: japanski bandaž ili shibari)

Kod ovog rituala telo se pakuje kao umetničko delo. Shibari sledi moto: put je cilj. Ključni je proces uvijanja – ne njegov krajnji rezultat! Majstori shibarija aranžiraju ruke tako da prsti uvek obuhvataju lakat na drugoj ruci. Kanap (od kudelje ili jute, a optički su naročito stimulativne crvene svilene marame) se mnogostruko obavija oko tela – ispod grudi, kao opasač oko struka i između nogu… Precizno postavljeni čvorovi vrše masažu i obezbeđuju stimulativni pritisak na erotske akupresurne tačke, negde na donjem delu leđa i u slabinama. Oštri potezi kanapa daju slikovit povez „azijske bandaže”.