Isprva nije prošla, ali je u baražu OVAKAV STAJLING učinio da Jovana zaseni sve (FOTO)

Mlada pevačica iz Beograda Jovana Milić drugi put se takmiči u "Zvedama Granda". Ona je uspešno prošla dva kruga ovogodišnjeg takmičenja a onda u trećem, nažalost ispala. Međutim, baraž je za lepu Jovanu došao kao "kec na deset" jer je lepa studentkinja šarmirala žiri i gledaoce izazovnim stajlingom.

 

Jovana Milić se za baražnu emisiju obukla veoma provokativno. Uska crna haljina jasno je pokazivala sve njene atribute, a kako je dosta “otvorena”, Milićeva nije mogla da nosi donji veš. Ova činjenica veoma se dopala jačem polu, pa su sa čežnjom gledali u njeno lepo telo.

 

Ipak, da je bitan i glas i stas, pokazala je mlada pevačica kada je na opšte oduševljenje otpevala numere “Super heroj” Marine Visković i “Crveni lak” Sanje Đorđević, a kako je žiri reagovao, saznaćete za nekoliko nedelja, kada ova emisija bude emitovana.

 

Za Jovanin izgled i ovog puta bio je zaslužan najbolji beogradski frizer, Predrag Peđa Božić koji je bio uz nju i u studiju, kako bi joj “držao fige” i u pauzama između snimanja popravljao frizuru.

 

Do emitovanja ove emisije, pogledajte kako je Jovana pevala ranije: