ISPUNJAVA USLOVE: Glavni kandidat za PREDSTAVNIKA STUDENATA na univerzitetu koji je pohađao Čerčil je MAČOR

mačka
Print screen/Twitter/Evening Telegraph

Grupa studenata Univerziteta u Aberdinu, u Škotskoj, trenutno pravi kampanju da mačak po imenu Batons (Buttons - Dugmići) postane njihov predstavnik.

 

Aleks Kiter (21), student treće godine istorije i Batonsov menadžer, kaže da je ideju dobio kada je primetio nezainteresovanost, ali i nezadovoljstvo studenata njihovim statusom.

Zato je predložio Batonsa za legitimnog predstavnika, ali akademska institucija, koju je pohađao i Vinston Čerčil, odbila je da mačka bude predstavnik. Prvo zato što Batons nema potrebne kvalifikacije za to, a drugo – nije čovek.

Želeli bismo da ljudi pišu univerzitetu kako bi nas pustili da predložimo mačka za kandidata. Ima sve potrebne kvalifikacije – živi u kampusu, druži se sa ostalim studentima i ima najlepšu dlaku na svetu, što ne poseduje niko od ostalih studenata. Pošto su ostali jako nesrećni izborom kandidata, onda su se svi pridružili u bodrenju Batonsa. Ako studenti ocene da je jedan mačak bolji predstavnik od ljudskog kandidata možda je vreme za reforme – navodi se u peticiji za kandidaturu, koju je za sada je potpisalo preko 300 studenata.

Ako je Lari mogao da dobije funkciju u premijerskoj kući, zašto Batons ne bi na Univerzitetu – upitao se njegov menadžer.

Naravno, nema šansi da jedan prestižni Univerzitet primi mačku u svoje redove.loading...