ISRPOBAVA NOVU METODU: Pevačica podelila sa fanovima kako se bori protiv neplodnosti i poslala ženama važnu poruku (FOTO)

Pevačica Džesi Džej uvek počasti pratioce sjajnom fotografijom.

printscreen

Ona sija kao milion dolara i ne stidi se da pokaže svoje telo.Nedavno je objavila fotografiju u bikiniju i pokazala da nije savršena i ima celulit, loše urađenu tetovažu i jednu sa otiskom ruke na njenoj zategnutoj zadnjici.

Nosim belo kako bih izgledala malo tamnije – napisala je ona uz fotografiju.

Vidi se da je u teretani naporno radila ne bi li pokazala ovakve trbušnjake. Trenira sa Sonjom Mores, ekspertom za borilačke veštine koja uz pomoć programa vežbi HIIT priprema Džesi za njenu turneju.

Pevačica se striktno drži superzdrave ishrane, piše Womanshealthmag. Prošlog meseca otkrila je kakve je sve promene uvela u ishranu ne bi li ublažila probleme u vezi sa njenom plodnošću, jer želi da ima svoju biološku decu jednog dana.

View this post on Instagram

Me after going down every slide at the water park in the hotel. I was HYPED. #sandhandbyalisha

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

– Uvek sam bila otvorena i iskrena. Pre četiri godine, četiri i po godine, dijagnostikovana mi je ta bolest koja je sve učinila težim. Rečeno mi je da neću moći da imam decu, ali ja u to ne verujem. Ja verujem u čuda. Nisam odustala –rekla je ona tada.

Prošlog meseca otkrila je da je prešla na veganski način ishrane kako bi ublažila hronični bol koji oseća.

– Odlučila sam da se nosim sa bolom na prirodan način. Pre četiri godine sam izbacila šećer iz ishrane i tako smanjila razvoj bakterija i njihovo razmnožavanje u mom telu. Kada sam prestala da jedem šećer, postala sam svesna koliko sada uživam u hrani i to je dovelo sve u ravnotežu: moje zdravlje, raspoloženje i san – rekla je Džesi.

Šta god da radi, to zaista radi u njenu korist, jer pevačica naprosto blista.