ISTERIVAČI ZLIH DUHOVA: Zbog ovoga SVAKA KUĆA mora da ima bar jednu MAČKU!

Mačka
Pixabay.com

Ako se neko plaši uroka, zlih duhova i nečastivih sila, jedini način da se zaštiti jeste da udomi mačku.

 

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvaće i sve ukućane. One su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. U takvim situacijama prepororučuje se da tamjanom okadite kuću.

Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada sa njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu da su čarobne životinje. Na primer, ako strahujete od uroka ili se bojite da vam neko želi uraditi nešto loše, tada dodirujte svoju mačku sa obe ruke, mazite joj levu šapu pa nastavite do repa. 

Zanimljivo je da ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji postoji ritual da pre useljenja u novi dom, najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu.

Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama.

Jačina moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada. Pa se tako veruje da mačke Persijke, Sphinx, Rex i Munchkins rase imaju duplo više magičnih i isceliteljskih sposobnosti u odnosu na druge.

Nije svejedno ni koje boje je mačka:

Crna – povezuje se sa okultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost te moć dobrog rasuđivanja.

Crvena – vežu se uz mušku energiju i privlače novac.

Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.

Bela – mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.

Dvobojna – donose dugovečnost i uspeh.

Trobojna – štite od zla i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta – privlače veselje i dobro raspoloženje i štite od stresnih situacija.loading...