“Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila će ponovo biti pred televizijskim gledaocima, uz “Utisak nedelje” Olje Bećković i “Mentalno razgibavanje”, koje će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, piše list Danas.

“Naš cilj je pre svega da se borimo za slobodu misli i govora”, kaže Ivanović i dodaje da, što se tiče televizija, država drži pod kontrolom sve, osim nekoliko kablovskih kanala, a od dnevnih novina tu je Danas i nekoliko portala kao glasovi razuma u medijskom jednoumlju.

“Niko od nas nema ambiciju da se bori protiv nekoga, već da kao profesionalci svoj posao radimo pošteno i iskreno, i pre svega istinito”, kaže popularni voditelj.

Dodaje da nikad bolji ugovor nije potpisao, jer su mu dali punu slobodu u kreiranju scenarija i vrhunske, produkcione uslove koji su na svetskom nivou.

– Finansijski deo je razmatran tek kao treća stavka. Pun sam optimizma i dobro raspoložen. Jedva čekam da krenemo sa realizacijom emisije koja će startovati u prvoj polovini aprila – ističe Ivanović za Danas.

Darko Mitrović, jedan od autora “Mentalnog razgibavanja” rekao je da Nova S predstavlja proboj kroz medijski mrak i da će njen program biti mala revolucija na televizijskom nebu Srbije, koja će doneti preko potrebnu slobodnu reč.

Veliki povratak na male ekrane: “VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM” uskoro PONOVO NA TELEVIZIJI, zna se kad i gdeloading...