IVANA IVANOVIĆA ODBILI ZA VAKCINACIJU: Na Tviteru objasnio šta se desilo kada je otišao u “Batut” (FOTO)

Poznati voditelj Ivan Ivanović na Tviteru je podelio negativno iskustvo koje je doživeo kada je juče ujutru otišao na Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" kako bi se vakcinisao.

Printscreen Youtube

Voditelj je naime odbijen, a kako je objasnio, razlog tome je taj što mu termin nije bio zakazan.

“Na Batutu više nema vakcinacije ako niste pozvani i nije vam zakazano. Upravo su me odbili. Pa da ne idete bez razloga i ne pravite gužvu”, napisao je poznati voditelj.

Međutim, Ivan Ivanović nije jedini koji je odbijen. Nekoliko čitalaca portala Nova.rs takođe se žalilo da je vraćeno iz Doma zdravlja, iako su imali zakazanu vakcinaciju.

“Niko od osoba koje su dobile poziv za vakcinaciju nije vraćen na području Srbije, uz uslov da se javio u danu kad im je bio zakazan termin”, saopštili su u četvrtak iz Instituta za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović Batut”, i dodali:

“Ukoliko se to desilo, trebalo je da se ta osoba javi bilo gde u sistemu zdravstvene zaštite, od tog navodnog Doma zdravlja do Instituta za javno zdravlje Srbije ‘Dr Milan Jovanović Batut’ i Ministarstva zdravlja. Nijednu sličnu pritužbu nismo dobili ni pisanim, ni telefonskim putem, niti na drugi način”, naveli su u saopštenju.

Podsetimo, od danas na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije. Termin za vakcinciju građani će dobiti nakon prijave na portalu euprave ili pozivom kontakt centra.

KESIĆ SE VAKCINISAO pa OBJAVIO FOTOGRAFIJU sa Sajma i opisao kako je sve prošlo (FOTO)