IVANA PETERS SNIMILA DUET: Pre 20 godina SVI SMO PEVALI OVU PESMU, a sada zvuči JOŠ BOLJE (VIDEO)

Na sredini projekta 'Zvezde pevaju zvezde Ex Yu' – jedan duet! I to kakvi glasovi!

Promo/Radio S

Ivana Peters i gost iz Makedonije, David Temelkov, koji polako gradi karijeru i u Srbiji. Zahvaljujući obradi mega hita Dina Merlina i Ivane Banfić, tek će sad postati poznat srpskoj publici.

Zanimljivo je da su se Ivana i David upoznali baš zbog ovog projekta Radija S.

“Nisam znala da je David odličan pevač. Ima posebnu emociju, ne treba mu dodavati nikave efekte na vokal u produkciji, stvarno je emotivan. Uvek sam sarađivala sa ljudima koji su mlađi od mene, moji članovi benda Negativ su takođe mlađi, uvek od njih pokupim energiju i osećam se super i zabavno”, rekla je Ivana u jutarnjem program Radija S.

David je takođe bio oduševljen: “Kad su mi rekli da treba da radim sa Ivanom, nadao sam se samo da se neće otkazati. Iako smo se videli prvi put na snimanju pesme, bilo mi je zadovoljstvo da taj dan provedem sa Ivanom i ekipom sa Radija S”.

Ivani je hit “Godinama” ostao vrlo upečatljiv iz tog perioda: “Ne slušam mnogo domaću muziku ali ima pesama koje jednostavno znaš i koje ti ostanu zauvek urezane. Od gomile pesama uvek ispliva nešto što je drugačije i posebno. ‘Godinama’ je dobra pesma, nema tu veze ni produkcija, ni aranžman, ni ritam. Bitno je da je sama pesma kad odsviraš uz klavir ili gitaru dobra, ta pesma mora da ostane i zaživi”.

U nastavku projekta Radija S “Zvezde pevaju zvezde” čekaju nas još obrade Ilme Karahmet i Tijane Dapčević.