Ivana Stanković otkrila zašto prolazi kroz pakao i pije antidepresive

Ivana Stanković preživljava ovih dana pravi pakao zbog nesreće koja je zadesila njenu porodicu.

Naime, manekenki je baka obolela i u veoma je teškom zdravstvenom stanju.

– Ivana je jako vezana za baku, sa njom je najviše vremena provodila i ona je othranila. Otkako leži u postelji, u teškom stanju, Ivana je zapala u depresiju. Stalno plače i koristi antidepresive jer ne može da se pomiri sa činjenicom da je osoba koju najviše na svetu voli jako loše. Ona se trudi da baki ništa ne fali, ali joj je teško da je gleda nepomičnu – govori dobro obavešten izvor za Alo.rs.

Pročitajte još:
Ivana Stanković prolazi kroz najteže trenutke u životu

Kako dalje izvor navodi, Ivanina baka već nekoliko dana je u teškom stanju, a procene lekara nisu baš najsjajnije, što nam je i sama manekenka potvrdila.

– Molim vas da me razumete, u velikoj sam depresiji i proživljavam teške trenutke. Neću ništa sada da pričam, a ako dođe do najgoreg, obavestiću javnost o porodičnoj tragediji – rekla je Ivana za “Alo!” gušeći se u suzama.

Koliko je situacija sa bakom pogodila, govori i da se na njenoj oficijalnoj Fejsbuk stranici pojavila informacija kako stranica neće biti aktivna zbog toga što manekenka proživljava najteži period u životu.

– Nažalost, naša Ivana proživljava najteže trenutke u životu. Do daljeg, prestajemo sa objavama. Hvala vam od srca što ste nas dosad pratili i podržavali – napisano je u obaveštenju.loading...