Iver ne pada daleko od klade! Ovo je ĆERKA ELVISA PRISLIJA i vodi život koji bi i njenog OCA ŠOKIRAO (FOTO)

Zabava povodom izdavanja albuma gospel pesama pokojnog kralja rokenrola Elvisa Prislija i izložba posvećena karijeri njegove ćerke Lize Meri biće među glavnom atrakcijama ovogodišnje Elvisove nedelje u Memfisu, u Tenesiju.

Beta

Elvis Prisli je umro 16. avgusta 1977. u Memfisu, u 43. godini. I 41 godinu kasnije, njegovi obožavaoci dolaze na imanje Grejslend da bi slavili Elvisov život, muziku i filmove.

Elvisova nedelja, koja je počela pre dva dana, imaće sve uobičajene događaje, kao što su nastupi tribjut izvodjača, aukcija Elvisovih predmeta i bdenje sa svećama koje počinje noć pre godišnjice njegove smrti i traje do narednog dana.

Takođe, biće održana i izložba “Liza Meri: Odrastati kao Prisli”, koja se bavi njenim detinjstvom i karijerom.

Predviđeno je i njeno pojavljivanje na objavljivanju albuma “Elvis Presley – Where No One Stands Alone”. Na albumu je 14 gospel pesama, među kojima je i duet sa Lizom Meri u naslovnoj pesmi.

Elvisova nedelja se završava koncertom na Grejslendu 18. avgusta. Jedan od zaposlenih u Grejslendu je rekao da se na ovogodišnjoj Elvisovoj nedelji očekuje između 25.000 i 40.000 posetilaca.

Beta

Lisa Mari Presli je američka pevačica i kompozitorka. Osim što se bavi istim zanimanjem, Lisa sa kraljem rokenrola deli i sklonost ka turbulentnom i kontroverznom životu. Udavala se čak četiri puta od toga je bila u braku Sa Majklom Džeksonom i glumcem Nikolasom Kejdžom.

Četvrti put se udala za producenta Majkla Lokvuda, 2006. godine, a 2008. su dobili bliznakinje Finli Aron Lav Lokvud i Harper Vivijen En Lokvud. Brak je pukao kada je Lokvud uhapšen nakon što je policija na njegovom kompjuteru pronašla uznemirujuće fotografije i video zapise dece. Tada su paru na kratko bile i oduzete devojčice.