IZ MUŠKOG UGLA: Mitisere i nokte ne primećujemo, ali ovo nam je VEOMA BITNO!

devojka
pixabay.com

Iako bi na prvom mestu žene trebalo da budu negovane, postoje još neke stvari koje muškarci preferiraju i prvo primete na njima...

Portal totalbeauty.com je napravio istraživanje o tome šta jači pol primećuje na ženama, odnosno šta im je bitno kod nege i lepote.

 

U nastavku vam donosimo njihove odgovore.

Ne morate preterano da brinete zbog vaših noktiju

Muškarci smatraju da bi žene trebalo da sređuju nokte, ako će se one zbog toga osećati bolje i atraktivnije. Njima je najvažnije da su oni uredni i čisti, a istakli su kako ih ne privlače drečave boje i kandže, tj. predugački nokti.

Kosa treba da bude miršljava

Frizura im nije toliko važna, a kosa uvek treba da bude čista i sjajna.

Ne preterujte sa šminkom

Iako se žene trude da pronađu neki novi trik u šminkanju i zaluđene su kozmetikom, muškarci su se izjasnili da im to apsolutno nije bitno. Zapravo, njima se sviđa umerenost, te bi malo sjaja na usnama i maskara bili sasvim dovoljni.

Lakše malo sa parfemom

Prijatan i lep miris je najpoželjniji, pogotovo kada se muškarac približi ženskom vratu. Previše parfema ih često odbija.

Koža treba da bude mekana

Negovanost kože je takođe bitna muškarcima, koji su istakli da obožavaju da pod rukom osete meku i glatku površinu.

Veštačke trepavice su samo za posebne prilike

Veštačke trepavice im nisu među najomiljenijim stvarima, pa oni savetuju žene da ih koriste samo u posebnim prilikama.

Sjaj za usne je pun pogodak

Ruž, pogotovo crveni je odličan za večernji izlazak, ali sjaj je ipak nešto što ih najviše privlači. Po njihovom mišljenju, trebalo bi stalno da ga nosite!

Ne opterećujte se zbog mitisera i bubuljice na licu

Čišćenje lica jeste bitno, ali svima se događa da sa vremena na vreme dobiju bubuljicu ili mitiser. “To je normalna stvar i ne bi trebalo da se opterećujete time”, rekli su.

Depilirajte noge i pazuhe

Što se tiče depilacije, jači pol nije previše zahtevan. Dakle, ne morate da ogulite svaki deo tela, dovoljno je lepo obrijete noge i pazuhe. Intimni delovi treba da budu održavani lepo.

Uredne obrve su poželjne

Oblik treba da bude prirodan, a obrve uredne i lepo počupane.loading...