Iza Saškinog osmeha krije se TUŽNA PRIČA, a njena pesma je NAJISKRENIJI HIT ovogodišnje Beovizije (VIDEO)

Posle prošlogodišnjeg vicešampionskog mesta, Saška Janks i ove godine učestvuje na Beoviziji. Ove godine će nastupiti sa pesmom "Da li čuješ moj glas" čiji je autor zajedno sa Markom Nikolićem.

Promo/Dejan Radić

Za kratko vreme pesma je već postala hit, a dokaz tome je i najviše pregleda na zvaničnom youtube kanalu RTS-a gde se sve takmičarske pesme nalaze. Pop pesma bržeg ritma, ali sadrži i specifičan etno deo „za tebe babo, za tebe mamo“ koji je za kratko vreme već osvojio slušaoce.

BEOVIZIJA 2019. TRAJE TRI VEČERI: Srbija bira predstavnika za Evroviziju, a ovo je KOMPLETNA LISTA UČESNIKA (VIDEO)

Pesma je posvećena Saškinim roditeljima koji su preminuli pre devet, odnosno četiri godine, i govori i o borbi sa strahom, anksioznošću, ali i pobedi nad samim sobom.

„Svi smo mi negde isti kada se duše ogole i sve nas ljubav povezuje. Pesma je emotivna, iskrena i govori o zahvalnosti za život, ne samo mojim roditeljima, nego svim roditeljima na svetu koji su nam ovaj život dali“, izjavila je Saška koja nestrpljivo čeka prvo polufinalno veče, 27.februara, kada će nastupati pod rednim brojem 6.

Za nastup je zadužen AVteam, kostim Saškin dugogodišnji saradnik Srđan Vekić, a koreografiju radi naš najpoznatiji plesač Ivan Mileusnić koji će i deliti binu sa Saškom.