Izaberite profesiju koja vam najviše odgovara u krevetu

Ukoliko je vaš seks upao u monotoniju i postaje sve dosadniji, saznajete tačno kojim poslom se vaš partner bavi. Preporučujemo vam advokate, ali sve zavisi kakav seks volite.

Australijska studija je sprovela istraživanje po kome oko 17 hiljada ispitanika odgovorilo na pitanje o ponašanju u seksu i svojim poslovima. Verovali ili ne vaša profesija mnogo govori o vama i vašem seksualnom odnosu.

Pogledajte statistiku po kojoj su trgovci, advokati, agenti nekretnina, dostavljači robe i kuriri najbolji u krevetu.

Iako, pametniji i sa velikim platama osobe u finansijama, IT sektoru i telekomunikacijama nisu baš vični u vrelim scenama sa partnerom.

Među seksualno najzadovoljnijim građanima Australije, nalaze se zaposleni u pravosuđu. Njih čak 54 odsto je oduševljeno seksom sa svojim partenrom.

Pojedine profesije imaju svoje specifičnosti, kao to da finansitima seksualni odnos traje samo nekoliko minuta i skloni su intimnim odnosima na prvom sastanku, kao i građevinari.

Reputaciju ženskaroša imaju agenti nekretnina, pa čak njih 44,7 odstvo spavalo je sa više od 21 osobe tokom života.

Ima i onih profesija koje vole da slažu o svojim godinama, kako bi lepšu polovinu odvukli u krevet, a to su trgovci. Oni čak i vole trojku i sva ostala eksperimentisanja tokom seksualnog odnosa.

Za najperveznije se smatraju vozači kamiona i autobusa, pa preferiraju igranje sa hranom i koriste prljave reči u spavaćoj sobi.

Po sprovedenoj anketi čak 52 odsto njaviše voli seks u spavaćoj sobi na krevetu, a na drugom mestu su balkoni, a zatim slede tuš kabine i plaže.