IZBODENA PEDESET PUTA: Ešton Kučer progovorio o JEZIVOJ SMRTI svoje prve ljubavi

Mlada Ešli Elerin (21) ubijena je u svom domu u Holivudu 21. februara 2001. godine, iste večeri kad je trebalo da izađe na sastanak sa Eštonom koji je tada imao 23 godine. Za njeno je ubistvo optužen Majkl Gargilo koji ju je, kako tvrdi policija, brutalno izbo nožem gotovo 50 puta. On je osumnjičen da je serijski ubica poznat pod imenom "Holivudski Džek Trbosek"

Ešton Kučer
Print screen/You tube

Glumac je ispričao kako je trebalo da se nađe sa Ešli, ali je “izgubio pojam o vremenu” i u njenom domu pojavio se dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena. Priznao je, kako prenosi Dejli Mejl, da se sledećeg dana, kad je čuo da je Ešli mrtva, jako uplašio da će on biti osumnjičen jer je bio u blizini njene kuće i ostavio otiske stopala.

Ešton je otkrio da je Ešli upoznao ranije tog meseca na jednoj žurci, ali tad je još bio u vezi s drugom devojkom. Kad su prekinuli, javio se Ešli i pozvao je na sastanak. Pre toga je otišao kod prijateljice da pogleda dodelu nagrada “Gremi” i, kako kaže, izgubio je pojam o vremenu. Kad je pokušao da pozove Ešli, niko se nije javljao. Posle nekoliko poziva, otišao je do njene kuće gde je video da je njen auto parkiran ispred, a svetla su bila upaljena. 

View this post on Instagram

Background: Stapleton #pregame #theranch

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

– Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i video da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam video nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam vidio, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima – kaže Ešton.

Sledeći dan je doznao za ubistvo i zabrinuo se da bi on mogao biti optužen.

– Moji otisci prstiju su bili na njenim vratima. Uspaničio sam se – priznao je on.

Ešli je sledećeg jutra pronašla cimerka, a imala je 47 uboda po vratu, prstima, stomaku i leđima. Ono za šta je Ešton mislio da je crno vino bila je njena krv. Majkl Gargilo optužen je za još dva ubistva.