IZGLED NIJE NA PRVOM MESTU: Ove osobine žena muškarci ne podnose

Često kažemo da su muškarci i žene dva različita sveta i možda je upravo to razlog za nerazumevanje u vezi ili braku.

Svađa
Pixabay.com

Da ne bi bilo nerazumevanja i nedoumica, muškarci su otkrili šta “organski ne podnose” kod žena – i takvo ponašanje može da uporopasti čak i najlepšu vezu.

1. Neće da kažu u čemu je problem

Znate kad vas on pita u čemu je problem jer vidi da ste neraspoloženi ili ljuti, a vi kažete “ni u čemu”. Osim ukoliko zaista niste loše volje bez nekog posebnog razloga, ovim odgovorom odnosno prećutkivanjem istine ga svaki put po malo terate od sebe.

Dok žene ne žele da kažu u čemu je problem jer žele da muškarac sam to shvati i izvini se, oni, s druge strane, ne vole da “lome glavu” oko toga niti da pokušavaju da pročitaju misli.

Recite u čemu je problem i pokušajte da ga rešite – tako je prosto.

2. Nesigurnost

Stalno tražite sebi mane, kukate da ste debeli, imate veliki nos, krive noge? Nemojte stalno da se trudite da ističete svoje mane pred partnerom jer vam to ništa dobro neće doneti, nego poradite na tome da imate više samopouzdanja.

3. Stalna ljubomora

Muškarci ne podnose ljubomorne scene! Ljubomorisanje uglavnom ne donosi ništa dobro, nije znak da nekoga volite, već da nemate poverenja u partnera, a to definitivno nije nešto što ojačava vezu, naprotiv.

4. Stalno proveravanje

Neprestano zivkanje telefonom, ispitivanje gde je, sa kim i “ima li tu nekih žena”, sjajan je način da učinite da se partner oseća zarobljenim i udaljite ga od sebe. Niko ne voli da pored sebe ima posesivnu i nepoverljivu osobu, zato se prođite stalnog proveravanja i to vreme iskoristite za rad na sebi, mnogo ćete se bolje osećati, oboje.

5. Zapostavljanje

Daleko od toga da muškarci žude da baš svaki slobodan trenutak provode sa partnerkom, ali definitivno ne uživa ni kada ga potpuno zapostavite i imate vremena za sve, osim za njega.

Muškarci kažu da ih veoma smeta jer se osećaju kao da su svi drugi važniji od njih, zato uvek izdvojite makar malo vremena za svog voljenog.