“Izgledaš kao transvestit!” Zbog ove fotke kritike razapinju poznatu pevačicu (FOTO)

Iako je na pragu šeste decenije, za nju često mnogi govore da izgleda mlađe. Međutim, poznata pevačica, svojim novim izgledom razočarala je mnoge obožavaoce. Do nedavno su se pitali da li Gven Stefani dobar izgled duguje genetici ili estetskom hirurgu. Većina sada smatra da je u pitanju ovo drugo.

printscreen

Naime, pevačica je na Instagramu objavila nekoliko sefli fotografija sa dodele nagrada za kantri muziku “ACM”, gde je bila pratnja svom dečku, muzičaru, Blejku Šeltonu. Na tom događaju izazvala je podeljene reakcije među fanovima na toj društvenoj mreži.

Kosu je vezala u “konjski rep”, a umesto prepoznatljivog jarko crvenog ruža na usnama imala je onaj u boji kože. Nosila je srebrno-šljokičastu haljinu, a njen izgled je veoma šokirao obožavaoce. Oni su joj zamerili što je napustila svoj pank-rok imidž. Među komentarima su se našli i oni u kojima joj govore da smanji plastične operacije i izvadi silikone iz usana.

View this post on Instagram

@officialdanilohair thanku for giving me Barbie hair for date night 😘 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Ko je ovo? Da li su ovo nove usne? Zašto izgledaš kao neka kantri diva i transvestit? – samo su neki od komentara revoltiranih obožavaoca.

Smatraju i da je za njen izgled “krivac” njen dečko. 

Gven i Blejk su se upoznali u žiriju talent šoua “The Voice” i zajedno su već tri godine.

Pre njega, pevačica je 12 godina bila u braku sa pevačem Gevinom Rosdejlom s kojim ima tri sina – Kingstona (12), Zumu (10) i Apola (4).