IZLUĐUJU MUŠKARCE: Dame, ovo su taktike zavođenja koje treba da izbegavate

Kada su u pitanju ljubavne veze postoje sitnice koje odbijaju muškarce iako ih ne vidite.

flert
Pixabay.com

Ako ne želite da se ovaj nepoželjan osjećaj ušunja između vas dvoje, nemojte raditi sljedećih 6 stvari:

Flertovanje s drugim muškarcima

Igranje kosom i pućenje usana samo su deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti bezopasan čin pitome zabave. Ali ako se ovako ponašate sa muškarcima na nekom događaju pred partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

Smejanje tuđim šalama

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, to je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate da li je šalu ispričao muškarac ili žena. Ali vaš partner će zasigurno primeetiti tog vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim kvalitetom kod jačeg pola.

Dopisivanje s drugim muškarcima

Razmena poruka sa drugim muškarcima njega dovodi do ludila. Na kraju, zamislite kako biste se vi osećali da on radi to isto sa nekom ženom?

Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će razmišljati da li se nešto više može roditi iz tog prijateljstva.

Spominjanje dobrih starih vremena sa bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvek romantično zainteresovani za svog bivšeg dečka, nemojte ni tog muškarca spominjati u partnerovom društvu, a ni slučajno ga ne upoređujte sa njim. To bi ga zapravo moglo dotući!

Kada idete na zabave bez njega

Ako idete na zabave samo sa svojim prijateljicama ili kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će on osetiti povređenim – i da, ljubomornim. Njihov ego je osetljiv i kada ga povredite biće u stanju da učini svašta.