IZNENAĐENJE: Pero Defformero sa Brkovima u Hali sportova!

pero deformero
promo/pr

Novosadski bend Pero Defformero, poznat po hitovima "Gastarbajter", "Došli smo do kraja puta", "Metal sviraću" i "Volim te...", gostovaće na koncertu turbo-pank-folkera Brkova 1. aprila u Hali sportova u Beogradu!!!

 

“Biće to kratak i energičan nastup. Set listu će sačinjavati desetak najslušanijih pesama Pero Defformera. Najbolje od najgoreg. Nama je svaki dan 1. april. No, u sklopu ovog nastupa, znači nam puno jer ćemo se pojaviti kao specijalni gosti Brkova!”, ističe gitarista Saša Friš.

Pero Defformero je samoproklamovani “novokomponovani gastarbajt-metal, u izvođenju tehnički prekvalifikovanih folk-metalaca”, u šta se publika mogla uveriti od nastanka benda 1993. godine, do kultnih albuma “Undergrand” (2008) i “Jer to liči na taj način?” (2014).

Pevač jedinstvene pojave i glasa Goran Biševac-Biške, Friš i ostali Defformerovci već godinama druguju sa frontmenom Šemsom i njegovim Brkovima. Pero Defformero je dakle bio logičan izbor Brkova za Halu sportova?

“Tu sad postoje razne teorije… Jedna je da smo im bili prvi u telefonskom imeniku (pod A – Amateri), a druga da su Brkovi u stvari imali samo naš broj?!?”, navodi Friš.

Zagrebački Brkovi nedavno objavljeni album “Torzo Dade Topića” promovisaće svojim najvećim koncertom u karijeri 1. aprila u beogradskoj Hali sportova. Ulaznica u promo periodu do 8. marta košta 600 dinara! Od 9. marta ulaznica će biti 800 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta ulaznica je 1.000 dinara.