IZNENAĐENJE ZA MLADU I SVATOVE: Kad imaš sedmoricu braće, svadba ti se prevori u cirkus! (VIDEO)

Indijska svadba - iznenađenje za sestru
Printscreen

Teško je osmisliti savršen poklon za venčanje rođenje sestre, ali njih sedmorica su uspeli da je razneže i oduševe više nego iko.

 

Kad dolaziš iz velike indijske porodice i imaš mnogo braće i sestara, onda znaš da će te celog života pratiti njihove šale i smicalice.

Logično, samim tim, znaš da će ti i od venčanja sigurno napraviti neki cirkus.

Tako su braća ove neveste – njih sedmorica, starosti od 15 do 46 godina – rešili da joj na svadbi nešto odigraju. Ovaj pažljivo osmišljen i originalan poklon za venčanje trajao je skoro deset minuta. Njihov savršeni ples odaje utisak da su maltene profesionalni igrači, a zapravo su vežbali samo šest sati.

Odabir muzike kretao se od pop i R&B muzike, pa do hitova Bolivuda. Ples su započeli remiksom muzike iz filma “Kralj lavova”, uz koji su igrali sa maskama na licima, režeći na svatove – to je trebalo da simbolizuje njihovu zakletvu da će doživotno čuvati svoju sestru.

Nastavili su sa salsom, Majklom Džeksonom, Bijonse… I kad su taman svi mislili da je gotovo, momci su se poklonili i uživali u aplauzima svatova… baš tada su izveli sestru da sedne na podijum između njih i zaigrali uz pesmu grupe One Direction – “What Makes You Beautiful” – Ono što te čini lepom.

Uživajte u snimku.