IZNENADILA FANOVE: Glumica otkrila po čemu se razlikuje od omiljene junakinje serije SEKS I GRAD

Čak i oni koji nisu verni fanovi serije "Seks i grad" znaju da je Keri Bredšo, koju glumi Sara Džesika Parker, opsednuta šopingom.

printscreen

Naročito je bila zaluđenik za obućom. Ipak, Sara i Keri ne dele istu strast. Sara je otkrila da joj šoping izaziva anksioznost.

Nisam ludi kupoholičar i nisam bila takva dugi niz godina – izjavila je glumica jednom prilikom.

Za razliku od luckaste Keri koju je glumila u seriji, Sara je rekla da prvo dva puta razmisli pre nego nešto kupi.

Šoping ponekad izaziva anksioznost u meni. Osećam se loše, znate na šta mislim. Ja kupim nešto i onda razmišljam da li mi je to zaista bilo potrebn i da li ću ja to hteti u narednih 5 godina. Da li će mi to stajati dobro za 5 godina? – rekla je glumica.

Istakla je i da ne može da se ne pita šta će biti kada se jednom povuče iz posla, mada nejn suprug Metju Broderik često koristi priliku da istakne kako oni nikada neće prestati da se bave ovim poslom, piše Independent.

Kada su je upitali da li voli cipele kao lik Keri Bredšo koji je glumila, Sara je istakla da ona prosto ne može da zamisli da na svetu postoji osoba koja ih voli toliko koliko ih voli Keri.

Uvek kažem da je to za nju bilo kao groznica. Ne osuđujem je jer je to njena strast – istakla je.

Glumica ipak nije daleko od junakinje popularne serije kada su modni komadi u pitanju. Ona koristi svaku priliku da zasija u nekoj dizajnerskoj kreaciji, tako da ipak mislimo da njih dve imaju ponešto zajedničko