Zvezda serije “Izgubljeni” i filmova o “Ant-Manu”, Evanđelina Lili, na svom Instagramu objavila je galeriju snimaka u kojima sebi brije glavu.

Zvuči vam poznato? Verujemo da vam je većini sada na pamet pala Britni Spirs koja je 2007. godine doživela slom i obrijala se na ćelavo, a sve su zabeležili paparaci. Za razliku od nje, Evanđelina je tu odluku donela potpuno prisebna i snimala se sama.

View this post on Instagram

#homecut (swipe) Stop or keep going?? (For those of you that follow me on @thesquickerwonkers…you already know. 😉🤙🏼)

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on

Da stanem ili nastavim? – napisala je u opisu galerije snimaka u kojima je samo obrijala jedan deo glave, ali kasnije je objavila fotografiju na kojoj je pokazala rezultat.

Čini se da je nastavila da se brije, a svojom novom “frizurom” podelila je mišljenja obožavatelja, piše Index.hr.

Iako je za fotografiju dobila stotine hiljada lajkova i većina fanova je rekla da je prelepa i bez kose i sa kosom, bilo je i onih koji su je sa zgražavanjem upitali zašto je to uradila, a zanimljivo je i da ju je dosta njih uporedilo sa pevačicom Šinejd O’Konor.

View this post on Instagram

Hello 🌏. It’s a BEAUTIFUL day.

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on

Glumica nije otkrila zašto je obrijala glavu, ali se nagađa da je to uradila zbog nove uloge. Naime, Lili trenutno snima komediju “Happy Life” u kojoj glumi devojku koja sumnja da je dečko vara s influenserkom s Instagrama pa je moguće da se zato odlučila na taj potez.