IZVAJANO TELO U PETOJ DECENIJI: Slavna glumica otkrila tajnu fantastičnog izgleda (FOTO)

Elizabet Harli je engleska glumica koja je dokazala da su godine samo broj, a njeno telo izgleda kao telo dvadesetogodišnjakinje.

Elizabet Harli
Instagram/elizabethhurley1

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u božanstvenom bikiniju. Pažnju fanova privukao je njen savršen izgled i izvajano telo.

– Vau, godine su samo broj kada pogledate ovako nešto! Izgledaš odlično – komentar je jednog od pratilaca.

View this post on Instagram

Le weekend #LA #elizabethhurleybeach 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabet je za “Womenshealthmag” otkrila da je njena ishrana strogo kontrolisana. Eksperimentisala je sa popularnom dijetom koja se zasniva na krvnoj grupi, a odnedavno je počela da svakog jutra jede grčki jogurt, bananu i malo meda uz čašu tople vode sa malo jabukovog sirćeta.

Za ručak jede supu od povrća, a za večeru jede povrće sa parčetom grilovane piletine. Ona je dokaz da je jednostavna dijeta veoma uspešna. Uz sve to, ona svakog dana pomalo vežba.

– Ne izležavam se mnogo. Volim da trčim i ne osećam potrebu i želju da budem mršava već samo da budem fit – izjavila je lepotica.

View this post on Instagram

Fave bikini of the season #minkabikini #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Priznala je da radi čučnjeve dok ujutru pere zube i ponavlja postupak uveče. Što se tiče kardio vežbi ona ide u duge šetnje sa svojim ljubimcima, labradorom Hektorom i koker španijelom Mijom. Pri tom, ona hoda brzo ne bi li joj se puls ubrzao, ali ne preteruje.loading...