JAVNI IZLIV EMOCIJA: Holivudski par retko priča o privatnom životu, ali ovog puta nisu mogli da se suzdrže (FOTO)

Glumica Penelope Kruz (45) prisustvovala je Filmskom festivalu u Veneciji i oduševila sve svojim izgledom.

printscreen

Ona je blistala na crvenom tepihu u nekoliko dizajnerskih kreacija koje je odabrala za ovaj festival. Sa njom se međutim nije pojavio njen suprug, glumac Havijer Bardem (50), sa kojim je ova lepotica u braku od 2010. godine.

Iako se o njihovom braku malo zna, ono najvažnije je svima dobro poznato. Lepa glumica i šarmantni glumac zajedno su od 2007. godine, a od tada do danas gotovo da nema skandala koji se vezuju za njih dvoje, ili ih oni dobro skrivaju.

U braku su dobili sina Lea, koji je rođen 2011. godine, i ćerku Lunu koja je rođena 2013. godine.

View this post on Instagram

Thank you so much! @ralphandrusso @atelierswarovski @gregoriastylist @pabloidbeauty #waspnetwork #venicefilmfestival

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Paparaci su za sve ove godine zajedničkog života uspeli da ih slikaju sa decom samo nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo, posebno kada si zvezda A produkcije.

Iako su u ljubavi od 2007. godine, Penelope i Havijer su svoju ljubav potvrdili zajedničkim pojavljivanjem na dodeli Goja nagrada, Španske akademije filmske umetnosti, koje se još nazivaju i španskim Oskarom.

Delim ovu sreću sa svojom partnerkom, prijateljem, ljubavlju, Penelope. Puno toga ti dugujem i volim te – poručio joj je tada javno markantni Havijer preuzimajući nagradu za najboljeg glumca.

Bio je to veoma redak slučaj javnog pokazivanja emocija.

Pre Havijera Bardema, Penelope Kruz je bila u ljubavi sa glumcem Tomom Kruzom, za koga se spekuliše da ga je ostavila zbog njegove opsednutosti kontroverznom sajentologijom.